„Tálcán kínáljuk a biztonságot! - Bűnmegelőzés korhatár nélkül”

online játék részvételi és játékszabályzat

 

A játék szervezője:

A „Tálcán kínáljuk a biztonságot! - Bűnmegelőzés korhatár nélkül elnevezésű program a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósult meg, amelynek keretében indított online játék szervezője a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság (továbbiakban: Szervező).

 

Kik vehetnek részt a játékban?:

A játékban részt vehet minden Békés megyében élő, 60 évnél idősebb személy, kivéve a kétegyházi lakosokat, akik korhatár nélkül regisztrálhatnak a játékra.

 

A játék menete:

A játékban való részvételhez regisztráció szükséges. Ezt követőennyílik lehetőség a játékok kitöltésére. A játék hat témához kapcsolódóan, összesen hat fordulóból áll. Minden forduló az ott (a játék megnyitását szolgáló ikonon) megjelölt időtartamig érhető el, amelyek a tálcabetététek témájához kötődnek. Az aktuális témán kívüli játék inaktív állapotban van, azt nem lehet megnyitni.

Fontos figyelemmel kísérni a fordulók elérhetőségét, mert azok vesznek részt a nyereményjátékban, akik minden forduló játékát kitöltik.

 

Hogyan lehet nyerni?:

Mind a 6 forduló feladatát ki kell tölteni. A nyertesek sorrendjét a helyesen megválaszolt fordulók számán túl a válaszadás időtartama is befolyásolja. A fordulókban a legtöbb helyes választ adó, egyben a legrövidebb idő alatt kitöltők kerülnek díjazásra. A leggyorsabban helyes választ adók közül 15-en kerülnek díjazásra.

 

Nyeremények:

A leggyorsabban helyes választ adók közül 15-en egy képzéssel egybekötött wellness pihenésen vehetnek részt.

 

Nyeremények kézbesítése:

A nyertesek regisztrációjában megadott adatok alapján a Szervező értesíti a nyerteseket. A nyeremény részleteit a nyertessel Szervező egyezteti.

 

Egyéb rendelkezések:

A Szervező a nyertesek közül kizárhatja azt, aki valótlan adatok megadása mellett vált díjazottá, továbbá azt a játékost, aki nem felel meg a játékszabályban rögzített feltételeknek.

A játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli. A játékkal kapcsolatos, e-mail postafiók használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban a Szervező mindennemű felelősségét kizárja.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatot bármikor megváltoztathatja vagy visszavonja úgy, hogy a módosított szabályzatot közzéteszi a Játék weboldalán.